Bloemendalers en mensen uit Kennemerland bouw mee aan een uniek netwerk

Foto: Relaxed netwerken

Voor Bloemendaalse ondernemers, toekomstige ondernemers, maar ook voor mensen die van nature sowieso al ondernemend zijn heb ik fantastisch nieuws. Eigenlijk geldt dit bericht voor alle belangstellenden in de hele regio Kennemerland. Noteer het tijdstip vrijdagmiddag 28 oktober 2016 15.00 uur daarom in uw agenda.

Ik citeer de openingszin van een Persbericht: Spetterende start Relaxed Netwerken in Haarlem. Ontspannen netwerken begrijp ik daaruit, uw persoonlijke netwerk opbouwen voor vele vormen van samenwerking. Het is net werken, maar dan véél gezelliger. Zo gezellig zelfs dat u steeds zult uitzien naar de volgende ontmoeting met collega-ondernemers en personen die van onschatbare waarde kunnen zijn om kennis mee te maken. Lang wachten hoeft u nooit, want de planning is iedere twee weken bij elkaar te komen. Ik ga verder met citeren van het persbericht:

Haarlem, Effectief netwerken en kennisdelen in een ontspannen sfeer. Dat is waar Relaxed Netwerken, een nieuw Haarlems ondernemersnetwerk voor staat. Op 28 oktober om 15.00 uur is de start van Relaxed Netwerken. Er zijn in Haarlem al veel ondernemersnetwerken, maar volgens voorzitter Marjorie de Jager-Wijntuin is er voldoende ruimte voor uitbreiding en vernieuwing. “Kruisbestuiving, kennisdeling, samenwerking en gezelligheid. Als lid van Relaxed Netwerken krijg je er een heleboel collega-ondernemers bij. Iedere twee weken komen we samen en daardoor leer je elkaar goed kennen. Wij helpen elkaar, geloven in gunning en niet in verplichting.” Uniek is het staand netwerken“Doordat we staan, ontstaat er een andere dynamiek in de groep. De ondernemersenergie gaat stromen en dat levert veel goede ideeën en samenwerking op. ”Ondernemers die dat aanspreekt zijn van harte welkom bij de spetterende start van Relaxed Netwerken en maken meteen kans op een gratis lidmaatschap. Speciale gast deze middag is Jo Weerts. Hij geeft een presentatie ‘Zakelijk flirten’, die helemaal past in de filosofie van Relaxed Netwerken. 

Waar en wanneer? Vrijdagmiddag 28 oktober 2016 van 15:00 – 18:00 uur
Locatie: Crown Business Plaza, A. Hofmanweg 5, 2031 BH Haarlem
Toegang en parkeren zijn gratis. Wel even aanmelden via Relaxed Netwerken. Daar staat ook het hele programma voor deze inspirerende middag. De link naar deze website:

Kennisnetwerk

Cookieinstellingen