Maak uw woonplaats nog mooier, kies voor vrijwilligerswerk 55+ en bezoek de Koepel Haarlem 23 november a.s.

Heeft u tijd en energie en zou u dat willen gebruiken om uw woonplaats nog mooier te maken? Dan is vrijwilligerswerk zeker iets voor u ! Bent u inwoner van Bloemendaal, Heemstede of Haarlem?

De Vrijwilligerscentrale Haarlem en omgeving en de stichting SOB (Samenwerkende Ouderenbonden) nodigen u van harte uit voor de bijeenkomst 55+

Deze bijeenkomst vindt plaats op donderdag 23 november a.s. van 15.00 uur tot 17.00 uur op de bijzonder inspirerende locatie de Koepel in Haarlem.

Na opening door Drs. L.R. van der Sluis, directeur van de Vrijwilligerscentrale en de heer H. Weber, voorzitter van de stichting Samenwerkende Ouderenbonden, wordt ingegaan op de vraag wat u met uw jarenlange kennis en ervaring voor Haarlem en omgeving zou kunnen betekenen.

Hoe kunt u deze kennis actief inzetten voor de samenleving en daarbij tegelijkertijd op een nuttige en aangename manier actief blijven.

Korte Workshops

Tijdens de bijeenkomst presenteren diverse maatschappelijke organisaties zich. Verder is er gelegenheid om korte workshops te volgen.

Aanmelden

Als u de bijeenkomst wilt bijwonen dient u zich aan te melden via [email protected] U kunt ook bellen naar 023-5314862 en vragen naar Maria beekhuis of Chris Rabbers.

Introducé

Het is mogelijk om een introducé mee te nemen. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging met daarbij het definitieve programma en de routebeschrijving.

De vrijwilligerscentrale en de stichting SOB hopen u op 23 november welkom te mogen heten met een heerlijk kopje koffie.

websitelink: VRIJWILLIGERS CENTRALE

Reacties

article
9055
Maak uw woonplaats nog mooier, kies voor vrijwilligerswerk 55+ en bezoek de Koepel Haarlem 23 november a.s.
Heeft u tijd en energie en zou u dat willen gebruiken om uw woonplaats nog
https://bloemendaal.nieuws.nl/55-plus/9055/maak-woonplaats-nog-mooier-kies-vrijwilligerswerk-55-en-bezoek-koepel-haarlem-23-november-a-s/
2017-11-02T06:36:30+00:00
55-plus, Algemeen, Regionaal nieuws