Dorpshuis Vogelenzang: zondagmiddag 24 juni van 15.00 tot 18.00 HARINGPARTY met Shantykoor de Zilk en zaterdag 30 juni ‘Quite Simple’ een slotfeest…

Foto: Dorpshuis

Aan het strand stil en verlaten….zondagmiddag 24 juni wordt het zingen en alleen in de pauze praten…. Altijd een feest wanneer een Shantykoor de kelen openzet…… Zaterdag 30 juni een feestelijke slotavond.

Stembanden gesmeerd met nieuwe haring zondag. Ook zonder zuur en een uitje wordt het zondagmiddag zeker een uitje voor de liefhebbers in het altijd knusse dorpshuis van Vogelenzang. Vis moet zwemmen, dus een drankje is ook zeker verkrijgbaar en er zit naast haring alleen maar gezelligheid in het vat. Zeker weten. Het koor komt uit de Zilk en staat dus ‘bol’ van enthousiasme als het om zingen gaat.

Van 15.00 tot 18.00 uur dus een ware HARINGPARTY met Shantykoor de Zilk. Meeuwen worden aan de deur geweigerd. Entree: € 3,50 p.p.

Slotavond

Organiseren valt nog niet altijd mee, maar voor Han Dekker is het brengen van sfeer in zijn Dorpshuis ‘Quite Simple’ oftewel betrekkelijk eenvoudig… Op zaterdagavond 30 juni van 21.00 tot 01.00 uur wordt  het slotavond-feest georganiseerd met deze fantastiche 8 mans band, wel bekend als de leukste band uit de bollenstreek. Zij zingen zowel Nederlandse- als Engelstalige liedjes. Echt een band om lekker bij de swimgen. Alleen met een briefje van de dokter mag je blijven zitten….

Dus kom gezellig langs op 24 juni en 30 juni in het Dorpshuis. 

Kaarten voor de 30e zijn verkrijgbaar vanaf 22 juni voor € 10,- in de voorverkoop bij de Coop. Das een ‘Coopie’ toch?

Entree bij de deur bedraagt € 12,50

Cookieinstellingen