Berget, Candy, Edsilia en Waylon op eerste stadionconcert in de IJmond

Foto: Rabobank IJmond

Op vrijdag 5 oktober vindt in het Rabobank IJmond Stadion het eerste stadionconcert plaats in de IJmond, met optredens van Berget Lewis, Candy Dulfer, Edsilia Rombley en Waylon.

Het concert vormt de afsluiter van de RaboWeek IJmond, waarin de bank een reeks inspirerende activiteiten voor jong en oud organiseert. Dat gebeurt in samenwerking met lokale ondernemers, vrijwilligers en de ledenraad. ‘Met de RaboWeek willen wij laten zien wat de meerwaarde is van een bank met coöperatieve wortels’, aldus directievoorzitter Jakob Klompien. ‘Het is onze ambitie om bij te dragen aan een krachtige regio waarin men prettig kan wonen, werken en recreëren. Daarom steunen wij impactvolle projecten en organiseren wij eenmaal per jaar de RaboWeek IJmond, met Rabobank IJmond Live! als nieuw hoogtepunt.’

Podium op middenstip
Het podium komt op de middenstip te staan, waardoor het mogelijk is om het concert zowel zittend (op de overdekte hoofdtribune) als staand te volgen. Berget Lewis, Candy Dulfer en Edsilia Rombley worden begeleid door het New Amsterdam Orchestra. Dit orkest werkt regelmatig samen met topmusici uit binnen- en buitenland. DJ Barry Brand, bekend van Radio Decibel en 2Generations, zorgt ervoor dat het feest in de (korte) pauzes niet stilvalt.

(foto: aangeleverd Rabobank)

Waylon met 7-koppige band
Hoofdact Waylon neemt zijn 7-koppige band mee naar de IJmond. Zijn concert duurt een uur. Waylon speelt onder meer nummers van zijn nieuwste album ‘The World Can Wait’. De zanger heeft net voor de tweede keer meegedaan aan het Eurovisie Songfestival, terwijl Berget Lewis, Candy Dulfer en Edsilila Rombley elk jaar een reeks uitverkochte concerten geven in het Ziggo Dome. Succes gegarandeerd dus!

Rabobank en Telstar
De eerste editie van Rabobank IJmond Live! vindt vrijdag 5 oktober vanaf 19.30 uur plaats in het Rabobank IJmond Stadion, de thuishaven van de regionale voetbaltrots Telstar. De bank is sinds 2016 naamgever van het stadion in Velsen-Zuid. Samen met de club werken zij aan het verder vergroten van de (maatschappelijke) impact van Telstar en het stadion.

  • Meer informatie over de activiteiten in de RaboWeek IJmond is te vinden op rabobank.nl/ijmond.
  • Tickets voor Rabobank IJmond Live! kosten 20 euro en zijn te bestellen via rabobank.nl/ijmond.
article
15803
Berget, Candy, Edsilia en Waylon op eerste stadionconcert in de IJmond
Op vrijdag 5 oktober vindt in het Rabobank IJmond Stadion het eerste stadionconcert plaats in
https://bloemendaal.nieuws.nl/agenda/15803/berget-candy-edsilia-en-waylon-op-eerste-stadionconcert-ijmond/
2018-09-19T16:05:13+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/47/2018/09/23164536/Campagnebeeld_RaboWeek_2018-cover-715x408.jpg
Agenda, Algemeen, Evenementen, Regionaal nieuws