Bloemendaal: uw straat, uw wijk, uw dorp…..wat vindt u belangrijk?

Foto: Charles Duijff

Op vrijdag 29 juni van 16.30-18.00 in het Centraal Servicepunt te Bennebroek en zaterdag 30 juni van 11.30-13.00 in het gemeentehuis te Overveen gaan college en vakspecialisten  in gesprek met inwoners, ondernemers en maatschappelijke partijen over de 5 thema’s uit het coalitieakkoord.

Deze thema’s zijn: wonen, mobiliteit, bereikbaarheid en verkeer, duurzaamheid en energietransitie, zorg en ondersteuning kwetsbare mensen en veiligheid.

Wat vindt u belangrijk voor uw omgeving en welke vragen of ideeën heeft u daarover? Het nieuwe college heeft samenwerking en verbinding met inwoners hoog op de prioriteitenlijst staan. De twee bijeenkomsten zijn onderdeel van een intensieve samenwerking tussen politiek, inwoners en maatschappelijke organisaties. Het gesprek voeren, luisteren naar wat er speelt in de (lokale) leefomgeving. Aandacht voor wat inwoners nodig hebben of waar ze tegenaan lopen…

Hoe kan de gemeente daarin het verschil maken, dat doet het bestuur structureel het hele jaar door.

Daarbij zoekt het college ook bewust naar de ideeën en meningen van de ‘stille meerderheid’. Het gemeentebestuur is er tenslotte voor iedereen en vindt het belangrijk om verschillende opvattingen te leren kennen.

Het gemeentebestuur wil het collegeprogramma graag concreet maken. Daarvoor wordt de hulp gevraagd van u als inwoner.  Waar moet volgens u de focus komende 4 jaar op liggen?  Uw straat, uw wijk, uw dorp, wat vindt u belangrijk?

Meld u even aan indien u op één van de bijeenkomsten wilt komen.

Aanmelden o.v.v. naam en datum via [email protected]

 

Cookieinstellingen