Rabobank IJmond Live! brengt topartiesten naar IJmond

Foto: Ton van Steijn

Het Telstar stadion in IJmuiden was vrijdagavond even niet de thuisbasis voor de Witte Leeuwen, maar vormde het podium voor DJ Barry Brand, Berget Lewis, Candy Dulfer, Edsilia Rombley en Waylon.

(foto: Ton van Steijn)

Het eerste stadionconcert in de regio IJmond stond in het teken van verbinden.

Rabobank IJmond Live! vormde de afsluiter van de RaboWeek IJmond, waarin de bank een groot aantal activiteiten organiseerde voor zowel jongeren als ouderen, dit in samenwerking met lokale ondernemers, vrijwilligers en de ledenraad van de bank.Het podium was opgesteld op de middenstip, waardoor het mogelijk was om het concert zowel zittend op de hoofdtribune als staand op het veld te volgen. Berget Lewis, Candy Dulfer en Edsilia Rombley werden begeleid door het New Amsterdam Orchestra. DJ Barry Brand, bekend van Radio Decibel en 2Generations, zorgde ervoor dat het feest in de (korte) pauzes niet stilviel.De hoofdact was in handen van Hoofdact Waylon met zijn 7-koppige band, waarmee hij onder meer nummers speelde van zijn nieuwste album ‘The World Can Wait’.

Uitgebreide fotoserie van Ton van Steijn
Tijdens IJmond Live! was collega-fotograaf Ton van Steijn aanwezig. Hij maakte een uitgebreide fotoreportage, niet alleen van de artiesten op het podium, maar ook van het publiek.

Klik HIER voor de complete fotoserie van Ton van Steijn. Hieronder een voorproefje: 

article
16081
Rabobank IJmond Live! brengt topartiesten naar IJmond
Het Telstar stadion in IJmuiden was vrijdagavond even niet de thuisbasis voor de Witte Leeuwen,
https://bloemendaal.nieuws.nl/algemeen/16081/rabobank-ijmond-live-brengt-topartiesten-naar-ijmond/
2018-10-06T11:42:13+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/47/2018/10/07084033/cover-waylen-ton-van-steijn-715x408.jpg
Algemeen, Column, Evenementen, Regionaal nieuws