Kinderen beleven ruimtereis in Zocherlounge Bloemendaal

Zaterdag 5 juni 2021 werden twee groepen kinderen variërend in leeftijd uitgenodigd in een mooi ingerichte Bloemendaalse Zocherlounge voor verkenning van onze Kosmos.

Tekst, foto’s en film Charles Duijff (klik op een foto voor uitvergroting)

Astronaute Jolanda Preusterink nam de jeugd mee op ruimtereis en vertelde uitgebreid over ons Heelal en over de vele planeten en sterren. Planeten al dan niet met één of meerdere manen. Jolanda vertelde hen natuurlijk ook over de Melkweg.

Dit leerzame project ging vooraf aan een gepland evenement ‘Bloemendaal onder de sterren’ op zaterdag 25 september 2021 op het terrein van het voormalige Provinciaal Ziekenhuis in Bloemendaal. Dit evenement is volop in ontwikkeling en zodra het programma vast staat zal de redactie van Bloemendaal.nieuws.nl daarover berichten.

De fraai ingerichte Zocherlounge gelegen aan een entreeweg van het terrein, de Zocherlaan is er al helemaal op voorbereid. Hieronder een foto-impressie van zaterdag 5 juni 2021. Hieronder Jolanda Preusterink (L) aan het vertellen De kinderen konden meteen even met Andre Kuipers op de foto Onder de jeugdige gasten ook mr. Spiderman! Entree Zocherlouge De voorbereiding

 

Cookieinstellingen