Gluren bij de buren sluit inschrijvingen binnenkort

Foto:

Gluren bij de Buren is het huiskamerfestival dat dit jaar in Bloemendaal als tuineditie zal plaatsvinden. Acts en tuineigenaren hebben nog twee weken om zich in te schrijven. De deadline staat op 1 augustus en iedere soort tuin of act is welkom: muzikanten, dansers, theatermakers en cabaretiers krijgen een podium in het groen.

Aanmelden kan dus tot 1 augustus 2021

Acts uit de omgeving en tuinen verspreid door heel Bloemendaal

De organisatie van Gluren bij de Buren hoopt zoveel mogelijk acts uit de buurt een plek te geven in allerlei verschillende tuinen. Elke soort tuin is in potentie een podium: van stadstuin tot gezamenlijke binnentuin, van voortuin tot plaatsje. De aanmeldingen zijn al mooi verspreid door Bloemendaal, en dat vullen we graag aan, zodat in elke buurt in meerdere tuinen gegluurd kan worden. Enthousiaste acts en tuineigenaren kunnen zich aanmelden via AANMELDEN GLUREN BIJ DE BUREN

Partner worden?

Gluren bij de Buren is niet alleen op zoek naar tuinen en acts, maar ook naar lokale samenwerkingen. Organisaties kunnen als partner het tuinenfestival zowel financieel als creatief versterken. Bij interesse kan men contact opnemen via [email protected].

Gluren bij de buren bloemendaal

Zondag 5 september 2021 12:00 – 17:00

Entree: Pay what you can

www.glurenbijdeburen.nl

Facebook evenement: https://www.facebook.com/events/600197414288387

Instagram: https://www.instagram.com/gluren_bij_de_buren/

 

 

Cookieinstellingen