Piet’s weerbericht voor deze week: beetje mist, beetje regen en temperatuur oplopend tot boven de 10 graden!

Foto: Wim Meijer Fotografie / Pixabay

Vandaag overal nevelig weer tot soms mist en soms wat miezerig. Verder overdag veel bewolking. Overdag 4 tot 7 graden met de hoogste temperaturen op de Wadden. In het zuiden en oosten 2 of 3 graden. Een matige tot vrij krachtige wind uit west tot zuidwest.

Vanavond en vannacht meest droog. In het noorden al eens wat regen. Vannacht 2 graden in het zuiden tot 6 graden op de Wadden.

Donderdag veel bewolking met in de ochtend vanuit het noorden wat regen. In de middag vanuit het noorden over op droog weer. In het Waddengebied de zon er nog door. Overdag hoge temperaturen van 8 of 9 graden! In het zuiden van Limburg 6 graden. Een matige tot krachtige wind uit west tot noordwest. In de kustgebieden en in het Waddengebied windstoten in kracht 7 of 8. In de avond en nacht meest droog, later een buitje. Temperaturen ruim boven nul. De wind matig tot vrij krachtig uit west tot noordwest.

Vrijdag bewolking en droog. De zon heeft het moeilijk en overdag 7 tot 9 graden. Een matige west tot zuidwestenwind. Zaterdag 10 of 11 graden met veel bewolking en een aantal buien of buitjes. Een matige tot harde wind uit west tot zuidwest. In de nacht een paar buien of buitjes. Zondag vaker de zon erbij met een bui of een buitje en overdag 8 tot 10 graden. Maandag 7 of 8 graden en buien. Een krachtige west tot noordwestenwind. In de avond en nacht winterse buien met hagel en natte sneeuw.

Cookieinstellingen