Buiten spelen belangrijk voor de jeugd

Foto: Vrijwilligerscentrale

Kinderen spelen tegenwoordig veel minder buiten dan vroeger.  Dit moet veranderen !  Buitenlucht-vitamientjes opdoen, volop bewegen, plezier maken met vrienden en vriendinnen…(Lees onderaan ook de extra oproep)

Om dit voor elkaar te krijgen organiseren Sportsupport, Welzijn Bloemendaal en het CJG Bloemendaal de Buitenspeeldag.  Dit is een initiatief dat begonnen is bij Nickelodeon.  Deze zender gaat gedurende de dag ook op “zwart”.  In Bloemendaal doen we dit voor de 2de keer, vorig jaar was het een erg geslaagde dag.  Deze dag is er op de straat voor het CJG (en de St. Theresiaschool) van alles te beleven voor kinderen.  Van stoepkrijten tot sminken, van panna knockout tot springkussen,  er is voor elk wat wils….Nog even een extra oproep. Wie wil er ook komen helpen op de buitenspeeldag (voor kids van 4 tot 12) die woensdag a.s wordt gehouden?  Kom samen met andere ouders en pas om beurten op de kids en assisteer een uurtje of wat bij een activiteit. Net als vorig jaar verwacht de organisatie heel veel kinderen!

Ook sportieve jongeren vanaf 16 jaar zijn welkom om te komen helpen. Meld je aub aan via de mail vermeld in het onderstaande initiatief.

Voor het begeleiden van de spelen en activiteiten kunnen vrijwilligers zich aanmelden bij [email protected] buitenspeeldag 2017 voor kinderen van 4 – 12 jaar.

Woensdag 14 juni van 12.00 tot 17.00 uur

Kom naar het CJG in Bloemendaal. Zie flyer voor meer info

 

Cookieinstellingen