Burgemeester Elbert Roest huldigt vier hockeyspelers van Hockeyclub Bloemendaal

Foto: Charles Duijff

Op zondag 17 september 2017 huldigde burgemeester van Bloemendaal Elbert Roest in bijzijn van zijn echtgenote 4 leden van de Hockeyclub Bloemendaal: Thierry Brinkman, Glenn Schuurman, Floris Wortelboer en Jasper Brinkman.

De eerste 3 speelden in het Nederlands team dat op 27 augustus voor de 5e keer Europees Kampioen werd in een spannende finale tegen België. Ook huldigt de burgemeester nog een speler van Bloemendaal, Jasper Brinkman. Hij is met Jong Oranje in Valencia Europees Kampioen geworden. (klik op onderstaande foto’s om ze te vergroten)Burgemeester Elbert Roest en echtgenote Daar na speelde Bloemendaal tegen Rotterdam en won de wedstrijd met 5 – 1  Voor een verslag van de wedstrijd treft u onderaan dit artikel een website-link waar u details van de wedstrijd kunt lezen. Onderstaand duidelijk te zien dat het veld net werd besproeid  Actie van de keeperJeugd langs de lijn..  Line-up teams Publiek op het balcon van het clubhuis

Bloemendaal zette zich ook in voor België

Bloemendaal heeft zich ook ingezet voor de tegenstander: Michel van den Heuvel, coach van Bloemendaal was niet alleen assistent coach voor het Belgische team, dat in de finale stond tegen Nederland; Emmanuel Stockbroekx van Bloemendaal speelde in de finale voor België.

Onderstaand de link naar meer details over de wedstrijd Bloemendaal – Rotterdam

INFO HOCKEY BLOEMENDAAL-ROTTERDAM

 

Cookieinstellingen