Het zou niet ‘fair’ zijn Bloemendaal uit te sluiten voor een Experience in het Haarlemse…

Foto: Experience Fair

Haarlem ligt op loopafstand van Bloemendaal. Het winkelcentrum van Bloemendaal dunt uit momenteel…het filiaal van Blokker gaat ook verdwijnen… Voor een koffiezetapparaat of andere huishoudelijke artikelen dan maar naar één van de regio-gemeenten. Wanneer je dan toch in oostelijke richting rijdt…

Ervaar wat Haarlem te bieden heeft: Woon, Werk, Bezoek en Geniet van Haarlem!

Zaterdag 30 september a.s. van 14 tot 19 uur vindt de Experience Haarlem Fair plaatst. In het prachtige gebouw van Hart Haarlem, Kleine Houtweg 18.

Lezingen, presentaties en diverse optredens staan centraal op de breedste tweetalige beurs in de Haarlem regio. Laat je inspireren door speeches van de Dakkas of neem deel aan een coaching of taalworkshop. Win de pub quiz of laat je verrassen door de muzikale klanken van de band The Buccaneers.

Experience Haarlem biedt je een unieke mix van presentaties en informatie. Meer dan 30 exposanten zullen vanaf 14 uur de bezoekers informeren en vermaken over thema’s zoals Wonen, Werken, Financiën, Zorg, Families, Opvoeding en Opleiding, Cultuur, Uitgaan, Toerisme, Transport, Food, Netwerken, Hobby’s, Clubs en Sport. Dit allemaal onder één dak! Op een informatieve en leuke dag.

Vanaf 17 tot 19 uur is het tijd voor vermaak en het Café zal het hart van vermaak en sociaal en zakelijk netwerken worden. Een aantal standhouders zullen blijven staan.

Families zijn welkom en kunnen kinderen van 0-8 jaar in de ‘Experience Haarlem Kids Corner’ achterlaten, waar professioneel oppasbureau 24NANNIES ze zal vermaken terwijl standhouders en bezoekers inspiratie en informatie geven en inwinnen.

Het belooft zaterdag 30 september van 14 tot 19 uur een prachtige dag te worden dat zeker een bezoek waard is; kom daarom 30 november naar Hart Haarlem (Kleine Houtweg 18) voor inspiratie, informatie en plezier!

Bestel hier je gratis toegangstickets

Meer informatie op de evenementwebsite: http://experienceHaarlem.nl

Cookieinstellingen