Bloemendalers vangen elkaar geen vliegen af…Ze doen alles samen

Foto: Charles Duijff

De gemeente Bloemendaal is een langgestrekte gemeente. Van noord naar zuid: Bloemendaal-Overveen-Aerdenhout-Vogelenzang-Bennebroek. Maak je een rondje en je gaat bijvoorbeeld via Heemstede terug, dan is dat best een stevige wandeling. Per fiets in de eerste plaats een mooie fietstocht, maar ook dan wel even doortrappen. De auto spreekt voor zich toch? Maar je kunt nog sneller! Kwestie van even de routekaart kennen: Wat dacht je van de digitale-weg?

De digitale-weg is voor iedereen toegankelijk, er is maar zelden vertraging in het verkeer. Ik heb het natuurlijk over het internet en ik weet zeker dat je daarvan gebruik maakt, ander las je niet mee nu. Wat een goed nieuws heb ik dan. Nee nee…geen commercieel praatje, maar een unieke Website, waarvan menige spin droomt. Niet om elkaar vliegen af te vangen, maar om elkaar hulp te bieden, tips te geven, kennis te delen.. (klik op de foto voor vergroting) Heb je angst voor spinnen? Nu niet meer. Hier ‘spin’ je garen bij… Op Bloemendaalsamen.nl kunnen inwoners van de Gemeente Bloemendaal, organisaties en verenigingen hun initiatieven plaatsen en daar ondersteuning voor zoeken. Iedereen kan reageren, een discussie op gang brengen en zijn of haar inzet aanbieden in de vorm van kennis en kunde, mankracht en misschien wel een financiële bijdrage. De initiatieven zijn van en voor burgers en hebben geen commerciële doelstelling.

Het doel is de burger of groepen burgers (organisaties en verenigingen) initiatieven te laten realiseren die de sociale samenhang, participatie en leefbaarheid in straat, buurt, wijk of Gemeente bevorderen. BloemendaalSamen.nl voor en door burgers!

Zo werkt Bloemendaal Samen: Klik op BLOEMENDAAL SAMEN

Reacties

article
8712
Bloemendalers vangen elkaar geen vliegen af...Ze doen alles samen
De gemeente Bloemendaal is een langgestrekte gemeente. Van noord naar zuid: Bloemendaal-Overveen-Aerdenhout-Vogelenzang-Bennebroek. Maak je een
https://bloemendaal.nieuws.nl/algemeen/8712/bloemendalers-vangen-elkaar-geen-vliegen-af-alles-samen/
2017-10-17T16:46:20+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/47/2017/10/17162940/kruisspinkopie.jpg
55-plus, Algemeen, Cultuur, Gemeente, Nieuws