Vogelenzang: BigBandBennebroek verzorgde zondagmiddagconcert in Dorpshuis (zie ook filmpje)

Foto: Charles Duijff

Nog maar een jaar geleden verzorgde de Bennebroekse Big Band Triple B een benefietconcert ten behoeve van Dorpshuis Vogelenzang. Dat was de eerste keer dat deze band optrad in het Dorpshuis. Zondagmiddag 28 januari 2018 verzorgde de band opnieuw een uitgebreid concert in het Dorpshuis.

Klik op onderstaande foto’s om ze te vergroten en kijk en luister het filmpje verderop in dit artikelDirigent en bandleider Lorenzo Mignacca toont zich bij ieder optreden een waardig “Maestro” De bigband dankt haar unieke sound ondermeer aan feit dat bijvoorbeeld de pianopartijen worden gespeeld op de vibrafoon. Op het filmpje verderop in dit artikel ziet en hoort u fragmenten daarvan.De Big Band nam deze middag twee vocalisten mee, die ondermeer Frank Sinatra’s versie van ‘Fly Me To The Moon’ en I’ ve Got You Under My Skin’ ten gehore brachten. Daarnaast waren de diverse musici op een diversiteit aan instrumenten ook solistisch te beluisteren.Het Dorpshuis bruist weer dankzij de inzet van Han Dekker en zijn collega’s. Dit concert was daar een voorbeeld van. De zaal was al vroeg gezellig druk. Uiteindelijk werden alle plaatsen bezet.

Hieronder het filmpje. Daarna nog diverse foto’s van band en publiek.

Triple B is het hoofdorkest van KNA, wat staat voor ‘Kunst Na Arbeid’ afkomstig uit Bennebroek, Vogelenzang en Zwaanshoek

Link naar de website Dorp Vogelenzang

Cookieinstellingen