Wintertijd, dus… autoruiten krabben, winterjas aan en lekker uitwaaien op het strand

Foto: Wim Meijer

Na een uurtje langer slapen trok Noord-Holland er vandaag massaal op uit: bos, duinen en strand waren favoriet op de eerste dag van de wintertijd die met nul graden van start ging.

Het was een fantastische zomer! Volop zon, ongeëvenaard hoge temperaturen, weinig regen, en dat alles ook nog gevolgd door een dito herfst. Maar vandaag was daar dan opeens die omslag. Overigens, zeker geen onaangename omslag, want de temperaturen mochten weliswaar fors onderuit gaan, de verdere weersomstandigheden waren opnieuw geweldig. Volop zon, een wat frisse doch niet te harde oostenwind, met elkaar omstandigheden die uitnodigend waren voor een eerste winterse wandeling, gevolgd door een terrasbezoek, liefst in de zon en achter het glas.

Inmiddels zijn veel van de strandpaviljoens weer naar de winteropslag, maar de permanente paviljoens deden vandaag goede zaken, want het strand bleek ‘the place to be’ zoals hier in Zandvoort, Bloemendaal en IJmuiden. 

 

article
16586
Wintertijd, dus... autoruiten krabben, winterjas aan en lekker uitwaaien op het strand
Na een uurtje langer slapen trok Noord-Holland er vandaag massaal op uit: bos, duinen en
https://bloemendaal.nieuws.nl/gemeente/16586/wintertijd-dus-autoruiten-krabben-winterjas-aan-en-lekker-uitwaaien-op-strand/
2018-10-28T20:33:08+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/47/2018/10/28212226/5I5A019111.jpg
Algemeen, Column, Gemeente, Natuurgebied