Vogelenzang: Dorpshuis bestaat 28 november 2018 twintig jaar, dus feest!

Foto: Charles Duijff

Dorpshuis Vogelenzang bestaat 28 november 2018 twintig jaar. Vanwege dat heugelijke feit worden tijdens het weekend van 23, 24 en 25 november diverse feestelijke activiteiten georganiseerd.

tekst en foto’s Charles Duijff

Zaterdag 24 november, dat wordt nogeens andere Koek……Deze avond is gratis toegankelijk voor Vogelenzangers…..en natuurlijk ook oud-Vogelenzangers. DIT MAG U NIET GAAN MISSEN….

Oud Vogelenzanger Kees koek zingt ook nog altijd als een vogeltje. Deze muzikant in hart en nieren is volop actief met musiceren, produceren, schrijven, artiesten begeleiden. Musiceren doet hij ondermeer ook met zijn band ‘Different Cook’  Kees gaat echter stoppen met deze band. Niet omdat hij er geen plezier in heeft, dat zult u ervaren de 24e november, want dan treedt Kees op met deze swingende band. Soms zijn werkzaamheden door allerlei omstandigheden niet langer te combineren. Daarom de voorlaatste keer. Na het optreden in het Dorpshuis Vogelenzang nog een laatste keer op 1 december 2018 in Hotel Sonnevanck te Wijk aan Zee. Daarna valt het doek voor Different Cook. Kees heeft echter nog zoveel muzikale plannen en zet zich ook bijzonder in voor Muziekids. Dat is een organisatie die probeert te bereiken dat in elk Ziekenhuis een muziek-studio wordt ingericht waarin kinderen onder begeleiding zelf kunnen musiceren. Kennis maken met muziek, een instrument. Even vergeten dat ze ziek zijn en….sneller beter worden door de muziekbelevenis. Binnenkort leest u daar meer over op diverse sites van nieuws.nl. Ondermeer ook een interview dat ik onlangs had met Kees.

Ik schreef het al, deze avond zal gratis toegankelijk zijn voor Vogelenzangers en oud Vogelenzangers. Zij kunnen gratis naar binnen van 20.45 tot 21.30 uur.  Hierna gaat de kaartverkoop van start.

Hieronder Kees KoekDifferent Cook

Bingo op vrijdag en zondag

Vrijdag 23 november een gezellige bingoavond met natuurlijk geweldige prijzen. De bingoavond begint om 20.00 uur en de zaal gaat open om 19.15 uur. De entree bedraagt 15 euro per persoon. Dat is inclusief een consumptie en de bingo-kaarten.

Zondag 25 november bingo voor Senioren. Dit wordt een muzikale bingo, waarbij de strijders om de bingo-prijzen kunnen meezingen op bekende Nederlandse liedjes. De entree voor deze bingo bedraagt 5 euro per persoon, natuurlijk inclusief bingo-kaarten en een drankje. De senioren- bingo start om 14.00 uur en de zaal opent om 13.30.

WEES ER OP TIJD BIJ

Er worden veel mensen verwacht

Voor meer informatie kijk op www.dorpvogelenzang.nl.

 

 

 

 

Reacties

article
17001
Vogelenzang: Dorpshuis bestaat 28 november 2018 twintig jaar, dus feest!
Dorpshuis Vogelenzang bestaat 28 november 2018 twintig jaar. Vanwege dat heugelijke feit worden tijdens het
https://bloemendaal.nieuws.nl/gemeente/17001/vogelenzang-dorpshuis-bestaat-28-november-2018-twintig-jaar-dus-feest/
2018-11-20T07:07:54+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/47/2017/01/19185751/dorpshuis-vogelenzang.jpg
Algemeen, Evenementen, Gemeente