Bloemendaal-dorp beleeft op 7 september 2019 haar 44e Jaarmarkt

Foto: Charles Duijff

Op zaterdag 7 september a.s. wordt de 44e Jaarmarkt gehouden in Bloemendaal-Dorp. Vanaf 11:00 uur kunt u gedurende deze altijd supergezellige markt natuurlijk ook genieten van diverse muzikale optredens!

7 september is het dus weer zo ver. FEEST in de winkelstraat van Bloemendaal! Op de Bloemendaalseweg, van Mollaan tot en met het Kerkplein, is Jaarmarkt Bloemendaal met ruim 200 standplaatsen én een zeer uitgebreid aanbod, een aantrekkelijke- en populaire Jaarmarkt.

Het aanbod heeft een grote variëteit met mode, beauté́, interieurtips, kunst en andere snuisterijen. Zo pakt schoenenzaak Waardijk deze editie wederom uit met vijf kramen die inmiddels wijd en zijd bekend staan om de mooie koopjes die daar te halen zijn.
Deze kramen oefenen zo’n grote aantrekkingskracht uit, dat het publiek al vroeg de weg naar de Jaarmarkt Bloemendaal weet te vinden.

Naast alle standhouders geeft Jaarmarkt Bloemendaal weer alle ruimte aan bijvoorbeeld Welzijn, Vrijwilligersorganisaties en Politiek. Zo is de Reddingsbrigade Bloemendaal uiteraard óók weer aanwezig met een keur aan materieel waarmee de Reddingsbrigade altijd paraat staat en staan er kramen met ruime keuze en aandacht voor Welzijn in welke vorm dan ook.

Ook de politiek is al jaren vaste bezoeker op de markt en nemen hun plaats weer in om in contact te komen met het publiek.

Entertainment op Jaarmarkt:

Tussen 11:00 en 14:00uur op het Buitenpodium bij Café ’t Hemeltje verschillende optredens zijn van “All that Swing”. “Music & Mind Project van Ontmoetingscentrum Bloemenstroom”

Swing, blues, jazz… Heeft muziek maken in jouw leven een belangrijke rol gespeeld? Net zoals bij ons?
Vind je het leuk om – ook nu je hersenen zo nu en dan even haperen – nog lekker te jammen zoals je dat altijd hebt gedaan?

Dan ben je van harte welkom bij All that Swing.
Bij dit mooie project swingen en rocken mensen met een muzikaal verleden en een haperend brein met elkaar, waardoor gouden tijden herleven….

Van 14:00 – 17:00 uur: Enkel Spoor met ras-artiest Adam Spoor (hieronder) op het Terras van Café ’t Hemeltje.Van 17:00 – 20:30 uur: Bloemendaal Music op het Buitenpodium bij Café ’t Hemeltje

Bloemendaal Music – Dé traditionele afsluiter van Jaarmarkt Bloemendaal met optredens van:

  • –  Marcel “The Voice” Selier — Bekend van The Voice Senior
  • –  Als de Brandweer – Het is pas feest Als de Brandweer is langs geweest
  • –  Special Guest: Gerard Alderliefste (hieronder Sven Davis met rechts Gerard allerliefste)
  • –  Zwoele Nazomerklanken van Gerard Alderliefste & Als de Brandweer Bloemendaal
Cookieinstellingen