Bloemendaal: woensdag 20 november van 10:00 – 14.00 uur gezellige najaarsverkoop voor goed doel

Foto: Charles Duijff

Bloemendaal: NAJAARSVERKOOP Tesselschade-Arbeid Adelt was dinsdag een succes en op woensdag 20 november van 10:00 tot 14:00 uur bestaat alsnog de gelegenheid om de gezellig ingerichte “De Kapel”, aan de Potgieterweg 4 te Bloemendaal te bezoeken!

Tesselschade-Arbeid Adelt afdeling Haarlem organiseert samen met speciale gasten afdeling Alkmaar en mevrouw Liesbeth Niesen deze najaarsverkoop.Er is een PIN-apparaat aanwezig. U kunt rekenen op een grote verscheidenheid aan mooie herfst-, winter- en kerstartikelen voor jong en oud. U bent van harte uitgenodigd. De Kapel is bovendien warm- en bijzonder sfeervol ingericht. De opbrengsten van de najaarsverkoop komen ten goede aan het studiefonds van Tesselschade-Arbeid Adelt: het Betsy Perk Opleidingsfonds voor vrouwen. Dit studiefonds ondersteunt vrouwen bij het bereiken van economisch onafhankelijkheid.Tesselschade-Arbeid Adelt (TAA) komt op voor vrouwen

Bron: website TAA, zie link verderop in dit artikel. TAA biedt kansen voor vrouwen om economisch zelfstandig te worden. Tesselschade-Arbeid Adelt werd in 1871 opgericht als eerste Nederlandse vrouwenvereniging en is nog steeds springlevend.

TAA vindt het belangrijk dat vrouwen economisch zelfstandig zijn. Daarom biedt TAA ondersteuning aan vrouwen die een opleiding of studie willen volgen, maar daarvoor zelf niet de financiële middelen hebben. Bij het Betsy Perk Opleidingsfonds vindt u alle informatie hierover.

TAA is een landelijke vereniging van vrouwen voor vrouwen en draait volledig op de inzet van vrijwilligers. Ook u kunt meehelpen door lid van TAA te worden of door te doneren.

LINK Website TAA

Reacties