Foodtruck Giomara aan de Zeeweg in Overveen doet vooralsnog voldoende zaken

De twee Zandvoortse ondernemers die onlangs met hun foodtruck Giomara zijn begonnen op de parkeerplaats tegenover restaurant De Bokkedoorns doen voldoende zaken. ‘Ik kan de rekeningen betalen’ vertelde Giovanni me.

Hoewel het verkeer richting het Bloemendaalse strand gedurende het weekend werd teruggestuurd door verkeersregelaars en handhavers, bleef er voldoende klandizie voor de Zandvoorters Giovanni en Tamara. Voldoende fietsers en wandelaars.

Wandelen in het duingebied

Waar vroeger nog een snackkar stond, is nu al jaren slechts een parkeerterrein voor mensen die komen wandelen in het duingebied. Sinds 1 maart is daar verandering gekomen. Er kwam weer leven in de brouwerij.

Zandvoorters Giovanni en Tamara bliezen het gebied nieuw leven in met hun eetgelegenheid op wielen, Foodtruck Giomara Food & Drinks.

Velen kwamen en komen dat zien en vooral proeven. De foodtruck staat op het parkeerterrein tegenover de ingang van restaurant De Bokkedoorns aan de Zeeweg in Overveen. De toegang naar de Bokkedoorns en het daaromheen liggende Wethouder van Geluk wandelpark is overigens gesloten voor publiek.

Reacties