De Hemelse OliebollenFIETS powered by Sander Tweewielers

Foto: 't Hemeltje / Charles Duijff / Pixabay

De jaarwisseling komt snel naderbij. Ook de Engelen blijven voor hun gezondheid in deze drukke periode volop in beweging! Ze zijn vaste klant bij Sander Tweewielers! E-bike staat eigenlijk voor Engelen-fiets. Die levert Sander. Is dat nieuws of niet?

Tekst: Charles Duijff / info Anton Thielen

Zonder fiets lopen de engelen ook de kerstmis en als het gaat om Hemelse oliebollen. Een engel: ‘Snel en vers bezorgen, we kunnen dan gewoon niet zonder solide rijwiel’.

Ik weet niet wie er oliebollen bakt in de Hemel momenteel, maar ik ken wel iemand uit de stamkroeg van Petrus, uiteraard Café ’t Hemeltje in Bloemendaal. Helaas kan ook Petrus daar nu even niet terecht en wellicht heeft hij wat oliebollen bakken betreft daarom zelf het heft in handen genomen. Hij doet immers ook graag iets voor ons hier op aarde. Wie de liefde niet kent vindt Petrus zelf een oliebol.

Nu zocht Petrus voor distributie van zijn Hemelse producten ook in Bloemendaal bekwame ondernemers. Met het hart op de juiste plaats en de oliebol in het juiste fietsmandje zal ik maar zeggen. Hij heeft sowieso zijn handen vol aan Brexit, dus zocht hij contact met Café ’t Hemeltje en Sander Tweewielers.

Komt verwondert u hier mensen (and support your locals)

Wij presenteren … de Hemelse OliebollenFIETS powered by Sander Tweewielers.

Wij brengen de heerlijkste verse, knapperige Oliebollen bij je langs, op deze speciale Oliebollenfiets! Zo hoef je niet in de rij bij de Oliebollenkraam én maak je ons een beetje blij!!

Elke middag tot aan Oud & Nieuw van 14 – 18 uur bakken we oliebollen, behalve op 21/25/26 december.

Bestellen kan via onze Oliebollen bestellijn 023 525 57 59 of mail naar [email protected]

• Oliebollen zijn 1,- per stuk & 10 voor 9,-
• Oliebollen met rozijnen voor 1,25 & 10 voor 11,25
• Bezorging boven de 15,- is gratis, daaronder 1,50 per bestelling.

TIP: verzamel een paar buren en bestel samen!

Bezorging in Bloemendaal-Dorp is altijd gratis
Dus….Fietsen we vandaag bij jou langs ??

De lokale fietsenwinkel – Sander Tweewielers – heeft ons deze supermooie fiets ter beschikking besteld, heel veel dank daarvoor!
En denk je nog aan prachtige nieuwe fiets als Kerstcadeau aan jezelf of een ander, bij Sander Tweewielers moet je zijn: Website SANDER TWEEWIELERS #supportyourlocals Website ’t HEMELTJE

Klik op de afbeelding voor uitvergroting

Cookieinstellingen