Bloemendaal: Kerstavond die u niet mag missen

Foto: Charles Duijff animaties Pixabay

Op kerstavond, 24 december,  beleeft u in- en rondom de Dorpskerk van Bloemendaal een bijzondere- en vooral warme Kerstsfeer! Er zijn twee mooie kerstdiensten en er is een lichtjesoptocht voor de kinderen.

Vanaf Fleurie nabij de Dorpskerk gaan de kinderen om 19:00 uur en 19:30 uur op weg naar de kerk waar cabaretier Remco Veldhuis (hieronder) het Kerstverhaal leest.  De kerktuin wordt omgetoverd tot één groot Bethlehem, met een levende kerststal met schapen, herders, Jozef en Maria.  Natuurlijk is er ook warme chocolademelk.Om 20.00 uur is er een kerstsamenzang van bekende kerstliedjes en Carols in de kerktuin onder leiding van het groot gemeentekoor o.l.v. Philien Schouten. Een glaasje glühwein zal daarbij vast smaken.

De burgemeester van Bloemendaal Elbert Roest leest het kerstverhaal uit het Lucas evangelie over de geboorte van Jezus. (klik op de foto voor uitvergroting)Kerstnachtdiensten

Er zijn twee kerstnacht-diensten op 24 december: De eerste kerkdienst start om 21.00 uur en de tweede om 22.30 uur.  Predikant is Ad van Nieuwpoort.

Zanger en theaterproducent Bastiaan Ragas zingt een speciaal geschreven en gecomponeerd lied tijdens deze twee kerstnachtdiensten. Verder is er het Kerstkoor onder leiding van Philien Schouten, speelt Agnes van Bekkum op het orgel en Merel Naomi Brouwer op Harp.

Hieronder Tooske & Bastiaan Ragas25 december, eerste kerstdag

Op 25 december zijn er twee kerkdiensten in de Dorpskerk van Bloemendaal. Om 9.30 uur met voorganger Juup van Werkhoven en om 11.00 uur met Ad van Nieuwpoort.

Voor meer informatie zie

Welkom bij de Dorpskerk van Bloemendaal

Nog even Kerstnacht in Bloemendaal samengevat:

24 december 2019

19.00 en 19.30 Lichtjesoptocht voor de kinderen (met cabaretier Remco Veldhuis)

20.00 Samenzang van bekende Kerstliederen (met Burgemeester Elbert Roest)

21.00 Eerste Kerstnachtdienst (met predikant Ad van Nieuwpoort en zanger Bastiaan Ragas)

22.30 Tweede Kerstnachtdienst (met predikant Ad van Nieuwpoort en zanger Bastiaan Ragas)

De redactie van Nieuws.nl wenst u prettige feestdagen en een gezond- en gelukkig 2020!

 

 

Reacties