55+

Feestverlichting zorgt weer voor sfeer in winkelstraat Bloemendaal en Overveen

Foto: Charles Duijff

Kruidnoten en chocoladeletters bij de supermarkten en natuurlijk weer feestelijke verlichting in de dorpskernen van Bloemendaal en Overveen. Nu alle winkels nog gezellig open als het gaat schemeren, dan ziet alles er nóg vrolijker uit!

Tekst en foto’s Charles Duijff (klik op een foto voor uitvergroting)

Het is een jaarlijks fenomeen en bijna iedereen kijkt er verlangend naar uit. De gezelligheid, de sfeer de laatste maanden van het jaar. We kunnen dat met z’n allen maar al te goed gebruiken met al die zorgen om de pandemie, het leed voor getroffenen daarvan, en überhaupt zorgen om alles wat we dagelijks in de media voorbij zien komen. Overbelaste gezondheidszorg, het klimaat, toenemende criminaliteit, jongeren in de knel, noem het allemaal maar op.

Bloemendaal.nieuws trakteert u vandaag op enkele foto’s na zonsondergang van ‘Flowerdale city’ We beginnen hemels….Wandelen we richting het noorden, u weet het dan…..heeft u kruidnoten op uw zang, of komt alles voor de bakker!Het is geen geheim dat ik houd van fotograferen en…..daar ben ik trots op…..voor het jaar 2022 is er een prachtige kalender verkrijgbaar van Bloemendaal. Bij Papyrium zijn al exemplaren te verkrijgen! Ze kosten € 19,95 en het Formaat is: A3 ( 29,7 x 42 cm )

Voor liefhebbers van een gesigneerd exemplaar, stuur een mail naar [email protected] en ik neem contact met u op….. Snel door nu met de avondfoto’s….. Wie heeft nu geen passie voor eten? Met oog op de kerst…..maar niet alleen met kerst eten we wild natuurlijk. Wel rustig eten…’niet te wild’ Veel gezellige stekkies in Bloemendaal centrumNieuwe kerstgarderobe? Voila….hij gaat open overdag hoor Sinterklaas is hier binnenkort niet weg te slaan…. Vreeburg Een patatje scoren Dorpskerk en omgeving OVERVEEN Ook even naar Overveen…en dan komen we langs Vooges en De RijpOVERVEEN AH Klein CentraalWe zien elkaar vast in het dorp….fijne feestmaanden vast en blijf gezond!

 

 

Reacties

Cookieinstellingen