55+

Bloemendaal Koningsdag 2023: Sfeervol concert Jaap Stork & Boni Rietveld Dorpskerk

In de pittoreske Dorpskerk van Bloemendaal gaf toetsenist Jaap Stork, muzikaal geassisteerd door trompettist Boni Rietveld het traditionele Koningsdag-concert. De Dorpskerk was vol bezet en o.a. burgemeester Elbert Roest en echtgenote genoten volop van deze top-muzikanten.

Foto’s tekst en film Charles Duijff

Het concert begon met een hartverwarmende groet en beterschaps-wens aan Robert Verrijk, die normaliter present is tijdens de Koningsdag-concerten, maar vanwege gezondheidsredenen voor 2023 moest afhaken. Bezoekers van de kerk spraken hem massaal toe (zie filmpje).

Hieronder burgemeester Roest en echtgenote….Als bezoeker ook aanwezig kleinkunstenaar, acteur, zanger en televisiepresentator Erik van Muiswinkel, vriend van Jaap Stork.Het concert begon met het Wilhelmus, door Jaap Stork gespeeld op het kerkorgel (zie filmpje) Daarna speelde Jaap Stork zijn diverse muzikale keuzes, keuzes speciaal gemaakt voor deze bijzondere Koningsdag.Burgemeester Roest, wiens ambtstermijn er vanwege zijn pensioengerechtigde leeftijd binnenkort op zit, werd na afloop extra in het zonnetje gezet, gelet op zijn bijzonder empathische houding en warme betrokkenheid richting de inwoners van Bloemendaal, alsmede zijn invulling van vaak best gecompliceerde bestuurstaken. ‘Elbert bedankt’ zongen de bezoekers massaal….Hieronder enkele foto’s in willekeurige volgorde

Cookieinstellingen