Jaarmarkt en ook kinderrommelmarkt 2 september 2017 in Bloemendaal

Foto: Charles Duijff

Zaterdag 2 september 2017 wordt in Bloemendaal centrum de 42e Jaarmarkt georganiseerd.

Wanneer de weergoden net zo meewerken als in 2016 wordt het opnieuw een zonnig gebeuren. Ieder jaar op de 1e zaterdag van september organiseert de winkeliersvereniging in samenwerking met de ondernemers van Bloemendaal de Jaarmarkt.

Ook (rommel)markt voor de kids !!  Kinderen die hun spullen willen verkopen of bijvoorbeeld met sjoelen, een grabbelton, snoephappen etc. een centje willen verdienen,  kunnen  daarvoor terecht op de Genestetweg, De Verlengde Koepellaan en de Zomerzorglaan.  Natuurlijk willen ook zij veel bezoekers dus loop vanuit de hoofdmarkt even deze straten in.
O ja en wil iedereen op deze dag svp hun auto’s niet in deze 3 straten maar elders parkeren?

Ook dit jaar belooft het weer een succes te worden. Ontzettend veel kramen met aantrekkelijke producten, terrasjes en muziek zorgen dat onze jaarmarkt een van de grootste en de gezelligste in de regio blijft. Door de vele deelnemers en verschillende kramen verandert de dorpskern van Bloemendaal in één groot marktplein.

Vanaf 15.30 uur en tot 21.30 uur is er natuurlijk weer live-music voor café Het Hemeltje. Voor het programma daarvan klik hieronder op de website van:

’t Hemeltje

 

 

Cookieinstellingen