Overveen: Sint komt toch aan op NS-Station Overveen, ondanks dat de trein daar niet rijdt op 18 november

Foto: Winkeliersvereniging Bloemendaal

Sinterklaas wordt door de Reddingsbrigade geholpen naar Overveen te komen nu de trein niet rijdt!

Normaal komt Sinterklaas altijd met de trein aan in Overveen… maar deze rijdt niet… O jee, hoe moet dat nou? Gelukkig biedt de reddingsbrigade hulp!
Na de intocht in Zandvoort haalt de reddingsbrigade Sinterklaas daar op en zorgt dat hij om 15.41 uur zal arriveren.

Voorafgaande aan de intocht is het Pietenorkest al per bus naar Overveen vertrokken en zal het orkest vanaf 15.15 uur spelen en zingen met de kinderen op de Bloemendaalseweg voor de winkels en bij het station. De Bloemendaalseweg is uit veiligheid voor de kinderen en bezoekers kort afgesloten.

Zo rond 15.30 uur kan iedereen verzamelen bij het podium bij de Politiepost. Daarna loopt het Pietenorkest, met alle kinderen en Burgemeester Roest richting het NS station, om Sinterklaas bij aankomst feestelijk te verwelkomen en toe te zingen.

Na ontvangst op het station loopt Sinterklaas met het Pietenorkest van het station naar de grote tent op het plein nabij de politie post. Sinterklaas zal na afloop van de toespraak van de Burgemeester uitgebreid persoonlijk de kinderen ontvangen, ook kunnen de kinderen als ze dat willen hun tekening aan Sinterklaas overhandigen. Uit de ingeleverde tekeningen worden er drie uitgekozen, welke een cadeaubon winnen, beschikbaar gesteld door IJssalon Luciano!

In alle winkels in Overveen liggen flyers / kleurplaten, welke de kinderen gratis kunnen ophalen. Het wordt dan ook weer een gezellig groots en ouderwets kinderfeest!!!

Cookieinstellingen