Bloemendaal: Burgemeester Roest en echtgenote eerste nieuwe ‘Vrienden van Caprera’

Foto: Caprera

Burgemeester Roest en echtgenote werden de eerste nieuwe Vrienden van het Openluchttheater

Caprera! In 1948, precies zeventig jaar geleden, werd Openluchttheater – Wandelpark Caprera opgericht door honderd bevriende Bloemendalers.  Zij doneerden ieder duizend gulden waarmee de bouw het theater werd gerealiseerd. Tijdens dit feestelijk jubileumjaar richt Caprera een nieuwe Vriendenkring op en burgemeester van Bloemendaal Elbert Roest en zijn vrouw zijn de eerste nieuwe Vrienden. Op 3 januari hebben zij de eerste Vriendenpas van Caprera in ontvangst genomen.

Iedereen kan vriend worden

Iedereen die Caprera een warm hart toedraagt kan Vriend worden. Een vriendschap kost € 30.- per jaar. Een van de grote voordelen van de vriendschap is de mogelijkheid om een week vóór de reguliere kaartverkoop kaarten te kunnen bestellen. Ook worden vrienden uitgenodigd voor unieke Vriendenevenementen.

70 jaar feest!

Het seizoen van Caprera gaat 4 mei weer van start met Theater Na De Dam. Daarna volgt een zomer vol bijzondere voorstellingen, zowel in het theater áls in het wandelpark. Bekende artiesten als Herman van Veen, Brigitte Kaandorp en soulzangeres Mavis Staples, maar ook veel ‘vaste vrienden’ zoals Racoon, BLØF en De Dijk staan op het programma. Ook de liefhebbers van klassiek en opera, en kinderen kunnen hun hart ophalen deze zomer; voor ieder veel feestelijks in de natuur. Nieuw binnen de jubileumprogrammering is een drietal bijzondere festivals, waaronder een filmfestival onder de sterren.

Een belangrijk deel van de kaartverkoop gaat al op donderdag 1 februari van start. Wees er snel bij, want Vrienden mogen al vanaf 25 januari kaarten bestelen. Ga naar www.caprera.nu voor meer informatie.

Cookieinstellingen