Zaterdag 9 juni a.s vindt van 18:00 uur tot 00:00 uur de Haarlem Shoppingnight plaats

Foto: Charles Duijff

Zaterdag 9 juni a.s vindt de Haarlem Shopping-night plaats. Haarlem staat die avond van 18:00 uur tot 00:00 uur in het teken van shoppen!

Winkeliers pakken flink uit. Hoge kortingen, muziek, theater, hapjes en drankjes. Er is genoeg te zien en te beleven in de binnenstad van Haarlem.  De rode loper wordt speciaal voor alle bezoekers door heel de binnenstad uitgerold.

Om 18:00 uur start de Haarlem Shoppingnight 2018, Powered by Rabobank Haarlem en Omstreken. De grote houtstraat is feestelijk door de Rabobank aangekleed. Om 19:00 uur start de modeshow van verschillende winkels onder begeleiding van een tuk tuk dj. Start ter hoogte van de Grote Houtstraat 139, de modeshow gaat door de gehele binnenstad. De Schagchelstraat wordt omgetoverd tot een FOODCOURT met verschillende eetgelegenheden van tapas tot zoete lekkernijen.

Tijdens de Haarlem Shoppingnight worden de Gouden Straatjes extra uitgelicht. Om 19:00 uur wordt op de hoek van de Warmoesstraat en de Anegang door burgemeester Jos Wienen de eerste Gouden Straatjes gevelsteen opgehangen.

Op de Grote Markt start om 19:00 uur de Ibiza markt met kramen gevuld met fashion, beauty, lifestyle en kunst. Tevens zijn er een aantal foodtrucks en is er een wijnbar aanwezig. Dit alles onder begeleiding van live muziek!

Winkels organiseren eigen acties zoals de Apple store in de Grote Houstraat. Je kunt hier kennis maken met Today At Apple. Voor de deur van de Apple store in de Grote Houtstraat worden er verschillende bellicon trampoline sportlessen aangeboden, binnen kun je live portraits maken, je kunt mee doen met de game contest en er is van alles te beleven op het gebied van muziek zoals dj sessies en op verschillende momenten wordt er een silent disco gehouden.

Check voor de laatste acties van de winkels en aanvulling op het programma: https://www.facebook.com/HaarlemShoppingNight/

Reacties