Verwijdering fietswrakken stationsomgevingen Overveen en Bloemendaal

Foto: Pixabay

Op donderdag 30 augustus 2018 gaan medewerkers van bureau Handhaving van de gemeente Bloemendaal fietswrakken verwijderen in de directe omgeving van de NS-stations Overveen en Bloemendaal.

zo zit het

  • In artikel 5:12 eerste lid van de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) staat dat het verboden is fietsen of bromfietsen die rijtechnisch in onvoldoende staat van onderhoud en in een verwaarloosde toestand verkeren, op de weg te laten staan.
  • Het is verboden op of aan de weg, fietsen of bromfietsen langer dan één maand onbeheerd op dezelfde locatie te laten staan.
  • De fietsen, zoals bedoeld in artikel 5:12, worden in opdracht van het college van burgemeester en wethouders verwijderd en voor een periode van maximaal 13 weken opgeslagen. Binnen die periode kan de eigenaar zijn fiets ophalen tegen betaling van de gemaakte kosten bij de gemeentewerf/milieustraat aan de Brouwerskolkweg 2 in Overveen.

Heeft u vragen over deze publicatie, neem dan contact op met bureau Handhaving van de gemeente Bloemendaal via het algemene telefoonnummer 14 023.

Cookieinstellingen