Bloemendaalse atelier Oud als Nieuw zoekt vrijwilliger

Foto: Charles Duijff

Atelier Oud als Nieuw is een creatief atelier voor bewoners van Woonzorgcentrum De Blinkert te Haarlem en Woonzorgcentrum De Rijp te Bloemendaal.

Er worden hedendaagse woondecoraties en cadeauartikelen gemaakt. Deze winkel is sinds 14 november 2015 gevestigd in het voormalige theehuis van Woonzorgcentrum De Rijp t.o. De Rusthoek.de-rijp
Er wordt o.a. gebruik gemaakt van recyclebare materialen. Alle opbrengsten vloeien terug in dit unieke project zodat men grotendeels zelfvoorzienend kan zijn. Deze winkel wordt gedraaid door vrijwilligers.

Voor deze prachtig gelegen winkel wordt een gezellige, betrouwbare en zelfstandige winkelmedewerker gezocht. Iemand die het leuk vindt om een dag in de week in de gezellige winkel zelfstandig te draaien, zodat de openingstijden kunnen worden uitgebreid. Gezocht wordt naar iemand  die dit project met enthousiasme kan uitdragen, er voor zorgt dat onze winkel er mooi en verzorgd bij staat, het leuk vindt om klanten te helpen en affiniteit heeft met de unieke producten. De dag waarop u aanwezig bent wordt in overleg bepaald. Wat wordt u geboden?  U werkt zelfstandig maar komt in een leuk team van vrijwilligers, de winkel is een heerlijke plek en ons assortiment is uniek en met een mooi verhaal. Uiteraard wordt u ondersteund en begeleid en wordt de opstartperiode samen gedraaid. De start gebeurt eveneens in overleg. De standplaats is dus Bloemendaal. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Tamar van Maris Tel.06 57563293 bereikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag, of via email: [email protected]  Graag spoedig tot ziens bij Team Atelier Oud als Nieuw.

De website… klik op

Home

Cookieinstellingen