Overveen: Knikkerrace in zomervakantie

Foto:

Het bedenken en organiseren van zomeractiviteiten voor kinderen is bij Welzijn Bloemendaal volop in gang gezet nu er weer meer mogelijkheden zijn door de versoepeling.

Wat alvast in de agenda gezet kan worden is een knikkerrace op maandag 6 juli, de eerste dag van de zomervakantie. Die dag kan iedereen van 6 tot 60 een knikkerbaan bouwen in de steile zandhelling de Blinkert, naast speeltuin en restaurant Kraantje Lek in Overveen.

Om 11:00 uur starten de eerste teams met bouwen om er daarna te racen. Deelname is gratis. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen duurt de activiteit tot 14:00 uur. Er zijn knikkers aanwezig, maar je mag je favoriete knikker zelf ook mee nemen.

Er wordt gestart in verschillende poules en er wordt rekening gehouden met leeftijden. Daarom vooraf even aanmelden met naam, leeftijd en telefoonnummer (van een van de ouders) op [email protected] of appen naar 0657 937570.

Op vertoon van je aanmelding voor de knikkerrace krijg je bij bestelling van een kinderlunch bij Kraantje Lek een gratis frisdrankje. Doe je mee?

Om alvast idee├źn op te doen, check deze link: https://www.youtube.com/watch?v=Sm9hgOlWwoc

Meer activiteiten in de zomervakantie op www.welzijnbloemendaal.nl

 

 

 

 

 

 

Reacties