Mozaïek jij mee in de buurttuin Bennebroek?

Foto: Welzijn Bloemendaal

Dankzij een mooie bijdrage van Rabobank Bollenstreek vindt er in de buurttuin in Bennebroek weer een leuke buitenactiviteit plaats; op zaterdag 29 mei kan er van 11:00 – 13:00 uur worden gestart met het mozaïeken van de betonnen bank die onlangs is geplaatst.

Openings foto: De betonnen bank die Rabobank Bollenstreek mogelijk maakte.

Het ontwerp voor de bank is gemaakt door de Hartekamp en ligt in de lijn van een drietal stoeptegels die zij eerder al met mozaïek bekleedden voor de tuin.

De gratis activiteit is voor alle leeftijden, mits je zelfstandig steentjes kunt plakken tenminste.

Zaterdag 29 mei wordt zo een combinatie van mooie initiatieven; omwonenden die de nieuwe betonnen bank komen mozaïeken, vrijwilligers die komen helpen in de tuin tijdens NLdoet en een bijdrage van Rabobank Bollenstreek. Uitrusten kan in de tussentijd op de picknickbanken die weer gedoneerd zijn door het Oranje Fonds.

De buurttuin ligt achter de bibliotheek aan de Kerklaan in Bennebroek. De mozaïeksteentjes liggen daar klaar, het wachten is op enthousiaste plakkers. Ervaring geen vereiste! Zin om mee te mozaïeken? Alles uiteraard op gepaste afstand. Meer info via [email protected] of bel 0657 937570.

Die dag zijn er bij de kraam ook allerlei stekken uit de buurttuin te verkrijgen tegen een vrijwillige bijdrage.

 

 

Reacties