55+

Bloemendaal staat voor 2022 extra mooi op de kalender!

Foto: Charles Duijff

De tijd gaat vliegensvlug en voor we het weten ontkurken we tijdens Oud & Nieuw de champagne en proosten op 2022 ! Hopelijk wordt 2022 een jaar zonder lockdown en vooral een gezond jaar voor ons allemaal!

1 januari valt in 2022 op zaterdag en wie dat feit ontdekt op de prachtige nieuwe jaarkalender van Bloemendaal, vervult wellicht meteen zijn/haar grote wens…

De wens van het bezit van een kalender met prachtige afbeeldingen van Bloemendaal. Ook afbeeldingen van de dorpskernen Vogelenzang en Bennebroek zijn op de kalender vertegenwoordigd. Formaat : A3 ( 29,7 x 42 cm )

Het zijn stuk voor stuk mooie foto’s, gemaakt door de Bloemendaalse fotograaf Charles Duijff. De voorzijde van de kalender toont een zonnige afbeelding van Kraantje Lek en heeft u straks de eerste volle maan van 2022 gemist? Geen nood, dan heeft u dankzij deze solide kalender in de maand juli altijd nog ‘Het Halve Maantje’ van Bloemendaal (zie hieronder) De decembermaand van 2022 toont op de kalender het schaatsavontuur van vele Bloemendalers en hun kids op natuurijs, hetgeen afgelopen winter mogelijk was op o.a. de Brouwerskolk in Overveen.

Het wordt vast een collectors-item! Werkgevers regio Bloemendaal: Wat zou dit mooi passen in het kerstpakket! O ja Sinterklaasje….ik zet hem op mijn verlanglijstje….!!!!!

U kunt hem in de winkel aanschaffen bij Papyrium op de Bloemendaalseweg in Bloemendaal, waar de kalender voor € 19,95 is te verkrijgen

Via de fotograaf C. Duijff door te mailen naar [email protected] Vermeld dan uw woonadres waar de kalender moet worden bezorgd. Woont u in Bloemendaal, dan wordt de kalender na betaling van € 19,95 gratis aan huis bezorgd. De betaalgegevens treft u in de mail die u terug ontvangt.

Via de producent van de Kalender, bezoek dan de  website van DE KAARTENMAKERS  Bij De Kaartenmakers kunt u bovendien terecht voor de mooiste wenskaarten, lieve geboortekaartjes, natuurlijk ook kerstkaarten en nog veel meer ‘verrassende producten’

 

Reacties