Fase 1 Speeltuin Ramplaankwartier (nabij Overveen) gaat beginnen!

Foto: Charles Duijff

Midden in het Ramplaankwartier in Haarlem, bevindt zich een super leuke speeltuin. Ook voor kinderen uit de nabije regio Overveen. Een heerlijke plek voor jong en oud, maar wel in een zeer slechte staat.

Gelukkig is er goed nieuws te melden, 15 november gaat er worden gestart met fase 1 van een prachtige nieuwe toegankelijke speeltuin. We hebben middels een crowdfunding actie, steun van lokale partijen en de gemeente inmiddels ruim een ton bij elkaar.  Dit betekent dat we nu de achterkant van de speeltuin gaan aanpakken en hopelijk in de kerstvakantie de eerste kinderen van de dubbele kabelbaan af kunnen zoeven! Samen met lokale partners als Bottelier en De Bie grondwerken wordt de vernieuwing gerealiseerd. Het is echt fantastisch dat zoveel wijkbewoners en bedrijven deze speeltuin een warm hart toedragen, daar zijn wij ontzettend dankbaar voor.

We zijn er alleen nog niet! We hopen namelijk in Q1 de totale speeltuin vernieuwd te hebben, daarvoor blijven we zoeken naar sponsors in de vorm van bedrijven en fondsen. Wij bieden mooie media aandacht en naamsbekendheid in de speeltuin in ruil. Interesse ga naar onze website www.speeltuinramplaankwartier.nl of stuur een e-mail [email protected]

Bestuur Speeltuinvereniging Ramplaankwartier

Individuele sponsoring:

https://steunactie.nl/actie/vernieuwing-speeltuin-ramplaankwartier

Reacties

Cookieinstellingen