Trekker gestolen van Bloemendaalse voet-en softbalvereniging

Foto: BVC Bloemendaal

Club roept iedereen op alert te zijn en uit te kijken naar de kleine blauwe trekker.

(bron: NH Nieuws)

In de nacht van vrijdag op zaterdag is de trekker van voet- en softbalvereniging BVC in Bloemendaal gestolen. De trekker stond in een afgesloten garage en werd in een mum van tijd door dieven meegenomen.

“In zeven minuten hebben ze de garage opengebroken, de trekker eruit gehaald, ingeladen en meegenomen”, vertelt Erik Holtz, voorzitter van de club. Holtz baalt ervan, zeker nu de vereniging het al lastig heeft door corona. “Er zijn natuurlijk minder inkomsten. En dit erbij is wel een aanslag op het geheel.”

De trekker werd volop gebruikt voor het onderhoud van de velden. Zo werden de velden geveegd met de trekker en ook gerold en geprikt om ervoor te zorgen dat het water goed weg kan lopen. “Feitelijk kunnen we niet zonder die trekker”, vertelt Holtz tegen mediapartner NH Nieuws.

Aangifte
De club heeft aangifte gedaan en in de tussentijd moet de club zoeken naar een oplossing. De verzekeringsmaatschappij wil nog even wachten met uitkeren, omdat de mogelijkheid bestaat dat de trekker misschien wordt teruggevonden.

Holtz hoopt dat ze tijdelijk een trekker kunnen lenen. “We moeten even kijken wat we kunnen doen, we hebben er wel één nodig snel.” De club roept iedereen op alert te zijn en uit te kijken naar de kleine blauwe trekker.

Reacties

Cookieinstellingen