Oud parochianen St. Jozefkerk Bennebroek welkom bij koffie-ochtend Welzijn Bloemendaal

Foto: Pixabay

Het is alweer ruim een jaar geleden dat de St. Jozefkerk in Bennebroek haar deuren sloot. En met het sluiten van de deuren stopten ook heel wat spontane contacten.

Natuurlijk kunnen mensen elkaar ontmoeten in een andere parochie of contact opnemen met elkaar, maar die stap klinkt gemakkelijker dan het is. Dit was aanleiding voor Carien Frencken (lid parochieteam) om contact op te nemen met Welzijn Bloemendaal om te brainstormen of er voor deze groep niet iets georganiseerd kan worden.

Voor Annemiek de Hullu, dorpscoördinator Welzijn en Zorg Bennebroek, klonk het missen van onderlinge betrokkenheid en contacten niet vreemd. Ook bij Welzijn Bloemendaal werden deze signalen regelmatig gehoord.

De handen werden ineengeslagen en op dinsdag 15 augustus wordt er van 10.30 – 12.00 uur bij Welzijn Bloemendaal aan de Kerklaan 6 in Bennebroek een koffie-ochtend georganiseerd.

De oud parochianen van de St. Jozefkerk worden van harte uitgenodigd om te komen, graag van tevoren aanmelden bij Welzijn Bloemendaal op tel: 023-5250366 of via [email protected]. Ook als u hiervoor vervoer nodig heeft kunt u dit aanvragen.

Cookieinstellingen