Parnassia aan Zee komt met speciaal hondenmenu

Foto: Aangeleverd

BLOEMENDAAL –  Parnassia aan Zee is het hele jaar door dé hotspot voor honden én hun baasjes. Hier draait het niet alleen om mensen, maar ook om hun geliefde harige vrienden. Met de lancering van ons speciale hondenmenu wordt het strandplezier voor jou en je hond nog lekkerder.

Met het strand voor de deur staat ons team te popelen om jou én je hond een warm welkom te heten. “Honden zijn onze VIP-gasten,” Bram Slot, manager Parnassia aan Zee. Met ons nieuwe hondenmenu willen we niet alleen de band tussen baasjes en hun honden versterken, maar ook elk strandavontuur omtoveren tot een mooie ervaring voor het hele gezin.Het hondenmenu is ontwikkeld in samenwerking met Your Dog’s Boutique, met als doel de smaakpapillen van honden te verwennen. Van crispy bites tot verfrissende snacks, elk item is met zorg samengesteld. Deze snacks worden met liefde en toewijding verpakt in een sociale werkplaats, waarbij we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ondersteunen.

“We zijn trots op de samenwerking met Parnassia aan Zee en zijn blij dat we een menu hebben gecreëerd dat perfect aansluit bij de behoeften van honden en hun eigenaren. Dit menu zal zeker een traktatie zijn voor honden na een energieke strandwandeling ” Brazil Deij, eigenaar Your Dog’s Boutique.

Cookieinstellingen