Vogelenzangs echtpaar viert 60-jarig huwelijksjubileum

Foto: Charles Duijff

VOGELENZANG,  11 juli 2017  Het echtpaar Peters – van Zwieten tekent voorlopig bij voor 16 jaar vertelt de 88- jarige bruidegom.  Mensen worden steeds ouder,  dus 104… waarom niet?

Paula Peters- van Zwieten werd geboren in Tiel en bruidegom Bertus Antonius Maria (roepnaam Bob) in Den Haag.  Sinterklaas stapte in 1928 op 6 december net weer op de boot toen de GOM werd geboren.  Zijn stralende bruid zag op 19 augustus 1932 het levenslicht.  Twee kinderen kregen ze samen,  dochter Anette en zoon Branco. (moeder Paula en dochter Anette hieronder)  Wanneer u klikt op onderstaande foto’s worden ze vergroot.Vier kleinkinderen en een achterkleinkind en de tweede op komst…….Dat werd me door deze rakker  bevestigd…   Hieronder  bruidegom Bob.  Hij werkte zijn arbeidzame leven voor de ABN-Amro.  ‘Door de bank genomen’  altijd naar zijn zin gewerkt en op 57,5 jarige leeftijd met vervroegd pensioen…. Bruidegom Bob nog altijd geïnteresseerd in politiek en zo kon het gebeuren dat hij met wethouder Richard Kruijswijk nog even de puntjes op de ‘i’ zette waar het gaat om adequaat besturen… De heer Kruijswijk (hieronder L) verving de burgemeester van Bloemendaal op deze heugelijke dag voor een bezoek aan het jubilerende bruidspaar  Onder: Vader Bob en zoon BrancoZoon Branco is Sociaal werker in Amsterdam, waar hij ook woont en dochter Anette is verpleegkundige in het Kennemer Gasthuis te Haarlem.  Zij woont in Haarlem Noord….

Het echtpaar Peters- van Zwieten woont nu zo’n 35 jaar met heel veel plezier in Vogelenzang.  Mevrouw vertelde dat ze in haar hart ook altijd Amsterdamse blijft… Ze houdt ook van die stad.

De redactie van Bloemendaal.nieuws.nl dankt de familie voor de warme gastvrijheid en wenst ze nog een lang- en gezond leven toe.  Geniet nog vele jaren volop van elkaar !!!

Cookieinstellingen