15 januari 23 swingend nieuwjaarsconcert bigband Bennebroek

Foto: Aangeleverd

Het is de vierde keer dat bigband Bennebroek het jaar begint met een concert in Vogelenzang. Dit jaar veel nieuwe gezichten in de bigband en een nieuwe dirigent, Rodney Calis.

De band uit Bennebroek speelt echte bigbandklassiekers zoals ‘I’ve got you under my skin’ en ‘Take the A train’. Ook enkele soulnummers komen voorbij tijdens het nieuwjaarsconcert.

Aanvangstijd en locatie

Het jazzy nieuwjaarsconcert van Big Band Bennebroek in Dorpshuis Vogelenzang start om 14.00 uur. De zaal is open vanaf 13.30 uur. Het dorpshuis bevindt zich aan de Henk Lensenlaan 2a in Vogelenzang.

Kaarten voor het nieuwjaarsconcert zijn verkrijgbaar aan de zaal of te reserveren door een mailtje te sturen naar [email protected]. De toegangsprijs is € 2,50.

De big band startte in 2014 bij de inmiddels 120 jaar oude muziekvereniging Kunst Na Arbeid uit Bennebroek en bestaat momenteel uit ongeveer twintig muzikanten. De band heeft groeiambities, trompettisten en trombonisten zijn van harte welkom om een keer te komen kijken of mee te spelen.

Meedoen kan door een mailtje te sturen naar [email protected].

Cookieinstellingen