Bloemendaalse lintjesregen, ’s morgens en ’s middags een buitje….

Foto: Charles Duijff

Donderdag 26 april 2018 reikte burgemeester Elbert Roest zes Koninklijke Onderscheidingen uit aan inwoners van de gemeente ter gelegenheid van de jaarlijkse Lintjesregen.

Dit jaar drie bijzonder hoge onderscheidingen. Twee Ridders in de Orde van Oranje Nassau en een Officier in de Orde van Oranje Nassau. De andere drie inwoners ontvingen de onderscheiding tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. (klik op onderstaande foto’s voor vergroting)Het zijn niet de minste dorpsgenoten die deze onderscheiding ontvangen. Het zijn mensen die zich, vaak in alle stilte en bescheidenheid, al tientallen jaren inzetten voor hun medemensen. Op het gebied van cultuur, de kerk, de zorg, in de sport of een combinatie hiervan. Zij worden in het zonnetje gezet en ontvangen een Koninklijke Onderscheiding voor hun bijzondere activiteiten voor de maatschappij. De burgemeester spreekt namens de samenleving een ‘dank u wel’ uit, voor de waardevolle inzet voor onze gemeenschap.

Vijf gedecoreerden:

In de ochtend: mijnneer De Graaff uit Overveen, Mevrouw Kroon uit Bennebroek, Mijnheer Van den Oever uit Bennebroek, Mevrouw Kessler uit Bloemendaal, Mijnheer Van Putten uit Bennebroek (foto PC van Iperen) In de middag:  Mevrouw Billimoria uit Aerdenhout. Zij wordt onderscheiden tot Officier in de Orde van Oranje Nassau. Fotomoment op het bordes van het Raadhuis

 

 

Cookieinstellingen