Bloemendaal: Gezond ouder worden

Foto: Fleurâge Residences

Een boeiende lezing, levende muziek en een high food proeverij: bij De Villa van Fleurâge Residences is iedereen welkom om de zomer in stijl af te sluiten. Op zondag 30 september draait alles om gezond ouder worden – en de rol die voeding daarbij speelt.

Gezond ouder worden

Hij wordt wel de ouderdomsprofessor genoemd: Prof. Dr. Jan Hoeijmakers, hoogleraar Moleculaire Genetica aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Zijn onderzoek opent nieuwe mogelijkheden over de rol van voeding bij gezond ouder worden: het verminderen van kanker en van veel ouderdom-gerelateerde ziekten zoals Alzheimer en Parkinson. Hij vertelt er graag meer over tijdens een lezing in de sfeervolle Salon des Amis in De Villa.

Vooraf en toe

Vanaf 14 uur is er inloop met muziek, de lezing begint om 14.30 uur. Aansluitend een heerlijke kennismaking met de kookkunsten van de chefkok van De Villa tijdens de high food proeverij.

Graag even reserveren

Wie even belt of mailt naar 023-525 22 08 of [email protected]is zeker van een plekje. Fleurâge Residences, Kennemerweg 24-32 in Bloemendaal. www.fleurage-residences.nl

Reacties