Bloemendaalse scholieren krijgen een ‘kick’ van boks-clinic verzorgd door Zero23 Health Studios

Dat hebben de organisatoren van Sport Support weer prima voor elkaar ‘gebokst’. Een fantastisch sportevenement in het Tetterode sportcomplex, voorafgegaan door een gezond ontbijt in bijzijn van burgemeester Elbert Roest van Bloemendaal.

Tekst, foto’s en film Charles Duijff (Klik op de foto’s voor uitvergroten)

Dit artikel gaat specifiek over het onderdeel kickboksen, verzorgd door Zero23 Health Studios. Meerdere sporten werden beoefend woensdag de 7e november. Onderaan treft u een website-link naar film en beelden van het ontbijt en de overige sport-activiteiten. De Scholengemeenschap Aerdenhout Bloemendaal (SAB) en de Vondelschool namen hieraan deel. In totaal 100 kinderen uit groepen 5 en 6.

Kickboksen

In kleinere groepen maakten de scholieren kennis met de sport kickboksen. In het filmpje vertelt de instructeur alle details. Alles begint met respect voor elkaar. Geniet van onderstaande foto’s en bekijk zeker ook het artikel waarin de overige sportactiviteiten voorbij komen! 

BEKIJK OOK

Gezond ontbijt en sportieve dag voor Bloemendaalse scholieren in Tetterode Sportcomplex

 

 

 

Reacties

video
16854
Bloemendaalse scholieren krijgen een 'kick' van boks-clinic verzorgd door Zero23 Health Studios
Dat hebben de organisatoren van Sport Support weer prima voor elkaar ‘gebokst’. Een fantastisch sportevenement
https://bloemendaal.nieuws.nl/gemeente/16854/bloemendaalse-scholieren-krijgen-kick-boks-clinic-verzorgd-zero23-health-studios/
2018-11-07T17:32:17+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/47/2018/11/07165917/kb8.jpg
Algemeen, Gemeente, Jeugd, Sport en Gezondheid