55+

Nieuwe expositie in provinciehuis N Holland: On-bepaald

Foto: Helen Frik, aangeleverd

‘On-bepaald’ is samengesteld in het kader van de Kunstlijn 2021 door gast-curator Marianne Lammersen. De tentoonstelling toont beelden, installaties, tekeningen, schilderijen en tekst van Demi Balthus, Ronald Boom, Helen Frik, Giovanni Giaretta, Cathelijn van Goor, Simone de Groot, Esther Jiskoot en Marianne Lammersen.

De werken zijn van kunstenaars die in hun werk tegen de herkenbare realiteit aanleunen, hier vormen en concepten aan ontlenen, maar vervolgens wegbreken van de verwachting
De expositie is vanaf 8 oktober t/m 24 december 2021 te bezichtigen van 9.00 uur tot 17.00 uur in het provinciehuis (Paviljoen Welgelegen), Dreef 3, Haarlem. Tijdens het Kunstlijnweekend, 6 en 7 november, is de tentoonstelling geopend op zaterdag en zondag, van 11.00 uur. tot 17.00 uur.

Dreefexposities

In de reeks ‘Dreefexposities’ wordt onder andere aandacht besteed aan werk van Noord-Hollandse kunstenaars en de kunstcollectie van de provincie Noord-Holland. Bovendien is er jaarlijks een expositie te zien in het kader van de nieuwe serie ‘Provincie op bezoek’. In het provinciehuis is ook doorlopend een expositie te zien over de geschiedenis van het gebouw.

Reacties