(Verkeers)maatregelen vanwege Formule 1

Foto:

De Formule 1 op het circuit van Zandvoort vindt plaats van 25 tot en met 27 augustus 2023. In die periode gelden er verkeersmaatregelen.
In Haarlem liggen een aantal wijken in een zone waar verkeersmaatregelen gelden. Het gaat om het Ramplaankwartier, Oosterduin en Zijlweg-west (alleen de woningen ten westen van de Randweg).

Elk adres in deze zone heeft in juli automatisch 2 doorlaatbewijzen thuis ontvangen. Gemotoriseerd verkeer kan vanaf vrijdag 25 augustus 5.00 uur tot zondag 27 augustus 16.00 uur alleen in- en uitrijden met een doorlaatbewijs. Het verkeer krijgt in de avond- en nachturen meer bewegingsvrijheid.

Zandvoort niet per auto bereikbaar
Beide toegangswegen naar Zandvoort worden afgesloten voor gemotoriseerd verkeer van donderdag 24 augustus om 05:00 uur tot zondag 27 augustus om 23:00 uur. Alleen met een doorlaatbewijs voor Zandvoort kunt u het dorp bereiken via de Zandvoortselaan.

Treinverkeer
Er zullen tussen Amsterdam en Zandvoort 12 treinen per uur rijden. Om ervoor te zorgen dat de treinen goed op schema kunnen rijden en voor de veiligheid van de weggebruikers, zijn de spoorovergangen op deze route vanaf 24 augustus 20.00 uur tot en met 28 augustus 05.00 uur gesloten.

Meer informatie
De organisatie is in handen van Dutch Grand Prix. Meer informatie over bereikbaarheid en de verkeersmaatregelen vindt u op de website:

Cookieinstellingen