Kerstavond 2023 Bloemendaal met Hakim Traïdia (Sesamstraat) als verteller

De Dorpskerk Bloemendaal vormt altijd een pittoresk decor voor samenkomst van jong en oud tijdens de adventsweken en Kerstdagen. Kerstavond begint traditioneel met een lichtjesoptocht voor de kinderen, bijgestaan door Kerstengeltjes en hun (groot)ouders of begeleiders natuurlijk.

Tekst, foto’s en openingsfilm Charles Duijff. De redactie van Bloemendaal.nieuws.nl wenst iedereen een gezond- en gelukkig 2024!

We kunnen in een wereld vol oorlogsgeweld, ondragelijk leed, klimaatrampen, hongersnood, genocide best wel wat bescherm-engelen gebruiken! Gelukkig kreeg de Dorpskerk Bloemendaal er een aantal op bezoek! De jongste Engeltjes voor ondeugende bengeltjes en voor de oudere garde meer ervaren bescherm-engelen, die zorgden voor een vredig samenzijn in- en later ook buiten in de tuin rond de Kerk. Voorafgaand aan samenzang buiten vertelde Hakim Traïdia (Nederlands-Algerijnse theaterartiest en mimespeler bekend van o.a. Sesamstraat) een zelf geschreven Kerstverhaal. Hij deed dat op zijn unieke manier vol humor! De kinderen hingen aan zijn lippen….. Gelukkig bleef het droog tijdens het samenzijn buiten, waar dominee Jessa van der Vaart waarnemend burgemeester van Bloemendaal Ankie Broekers-Knol introduceerde voor het Kerstverhaal (zie ook openingsfilmpje). Daarna volgde samenzang met ondersteuning van een dameskoor en toetseniste,Hieronder nog enkele foto’s van het samenzijn op Kerstavond

 

Cookieinstellingen