Project Knikkerbaan 2024 Bennebroek en Timmerdorp Bloemendaal

Foto: Welzijn Bloemendaal flyer

Naast het succesvolle Timmerdorp in Bloemendaal organiseert Welzijn Bloemendaal dit jaar een nieuwe bouwactiviteit voor kinderen in Bennebroek; Project Knikkerbaan.

In het laatste weekend van juni timmeren kinderen twee dagen lang aan hun eigen gepersonaliseerde knikkerbaan.

De kinderen gaan met hamers en spijkers aan de gang met een stellage en creatieve banen om uiteindelijk hun eigen knikker de knikkerrace te laten winnen. Het weekend wordt benut om het racen, de stabiliteit, de looks en nog veel meer te testen. En degene die de beste knikkerbaan heeft, gaat naar huis als de winnaar van Project Knikkerbaan 2024!

Het project is op zaterdag 29 en zondag 30 Juni van 09:30 – 17:00 uur. Alle kinderen in de leeftijd van 10 t/m 12 jaar, wonend of schoolgaand in de gemeente, zijn welkom. Locatie is op het grasveld de Geitenweide in Bennebroek aan de Binnenweg.

De kosten voor Project Knikkerbaan bedragen voor het hele weekend € 25,00 (Welzijn Bloemendaal biedt mogelijkheden als het budget van ouders het even niet toelaat om de kinderen deel te laten nemen, geef dit aan bij aanmelden). Meld snel aan als je verzekerd wilt zijn van deelname, er is plek voor maximaal 40 kinderen.

Aanmelden kan door uiterlijk 31 mei een mail met NAW-gegevens en geboortedatum van de deelnemer en een telefoonnummer van de ouders te sturen naar,  [email protected]. Ook vrijwilligers die willen helpen met de organisatie kunnen een mail naar dit adres sturen.

In de laatste week van de zomervakantie is er weer het Timmerdorp in Bloemendaal. Inschrijven hiervoor kan weer vanaf mei.

Weten wanneer? Volg hiervoor de socials van Welzijn Bloemendaal of de website.

Welzijn Bloemendaal

Bloemendaalseweg 125

2061 CH Bloemendaal

T: 0657 937570

Cookieinstellingen