Zevende editie van de ‘Stormschool Bloemendaal Memorial’ -dag (SBM)

Foto: Charles Duijff

Voor het zevende opeenvolgende jaar organiseerde het SBM-comité op zaterdag 15 juni 2024 de ‘Stormschool Bloemendaal Memorial’ (SBM). Een dag die net als vorig jaar werd gecombineerd met Veteranendag Bloemendaal.

Foto’s Charles Duijff, film John van der Wal (Youtube 023TVonline) (klik op onderstaande afbeeldingen voor uitvergroting)

Naast de inmiddels welbekende ‘historische’ mars van zo’n 20 kilometer, die in de vroege morgen startte bij het Dorpshuis van Bloemendaal en door o.m. de duinen van Bloemendaal ging, was er ook een officieel ontvangst op het gemeentehuis van Bloemendaal, waar burgemeester Ankie Broekers Knol de veteranen toesprak en vervolgens de commandotroepen welkom heette.Rond 14:00 uur arriveerden de marslopers op het gemeentehuis, voorafgegaan door ’the 48th Highlanders of Holland Pipes and Drums’Burgemeester Ankie Broekers ontving een prachtige afbeelding van het Wildhoefgebouw….Behalve wnd burgemeester Ankie Broekers Knol maakte ook de recent gepensioneerde burgemeester Elbert Roest zijn opwachting. (Hieronder op de foto met Robert Verrijk)Bekijk hieronder het filmpje van John van der Wal)

Voor het gemeentehuis van Bloemendaal beleefden alle aanwezigen een gezellige middag,  bigband Bennebroek trad op en er waren schiet-demonstraties…. Rond 15:30 uur vertrok een defilé van voertuigen en deelnemers door Bloemendaal richting het Dorpshuis voor een gezellige afsluiting met een drankje en een hapje. Bij het oorlogsmonument achter de kerk bij het Kerksplein vond bovendien een kranslegging plaats.

Hieronder enkele afbeeldingen in willekeurige volgorde…..

–.

 

Cookieinstellingen