Haarlem: Optreden Grootste Band van Nederland verplaatst naar 2022

Foto: Charles Duijff

Het optreden van de Grootste Band van Nederland, dat gepland stond op zondag 12 september in het Kenaupark in Haarlem, is na overleg met de gemeente Haarlem, verplaatst naar mei 2022.

Gezien alle restricties en verplichte veiligheidsmaatregelen is het voor de organisatie onmogelijk om het concert met meer dan 500 muzikanten te organiseren.

Organisator Alain Timmers legt uit: “Het motto van de Grootste Band is en blijft; Rockin’ in a Free World. Met al de restricties die er nu liggen, is het voor ons onmogelijk om in alle vrijheid een leuk, onbezorgd en onvergetelijk concert te organiseren. Er mag geen publiek bij, er moeten hekken om het terrein heen, muzikanten mogen niet bewegen, er moeten voldoende test mogelijkheden zijn, noem maar op. Kortom; spelen in een bubbel is niet echt iets dat we voor ogen hadden met Rockin’ in a Free World. Daarom hebben we moeten besluiten om het grote concert te verschuiven naar volgend jaar.”

De organisatie betreurt het afmelden voor de tweede keer, maar blijft optimistisch voor de toekomst. “Er komen al nieuwe ideeën bij ons op voor volgend jaar. We hebben nu de tijd om die uit te werken en volgend jaar mei terug te komen met een spetterend optreden in Haarlem,” aldus Timmers. Meer informatie is te vinden op www.dgbvn.com

Reacties

Cookieinstellingen