Dilan Yeşilgöz-Zegerius bezoekt VVD-ers Bloemendaal & Heemstede

Maandagavond 10 juni 2024 bezocht demissionair minister en coalitiepartner Dilan Yeşilgöz het gemeentehuis van Bloemendaal, waar zowel VVD-ers als overige belangstellenden uit Bloemendaal en Heemstede vragen aan haar konden stellen. Voormalig voorzitter van de Sportraad Michael van Praag coördineerde de vragenronde, waarbij de vraagstellers zichzelf aan Dilan konden voorstellen.

Tekst en foto’s Charles Duijff

Vanwege ‘radiostilte’ bleven vragen over de actuele coalitie-onderhandelingen onbeantwoord. Mevrouw Yeşilgöz beantwoordde diverse vragen omtrent bijvoorbeeld onderwijs en samenwerking met de PVV en overige coalitiepartners. Ook gaf ze aan dat ze haar taak als minister van Justitie & Veiligheid graag had willen afmaken. Ook het onderwerp veiligheid van dienstverleners kwam daarbij aan de orde (zie filmpje)

Hieronder enkele afbeeldingen van deze informatieve VVD-avond in willekeurige volgorde. Foto 1 Michael van Praag en Dilan.Waarnemend burgemeester van Bloemendaal Ankie Broekers-Knol en Dilan Na afloop ontving Dilan namens chocolaterie van Dam uit Heemstede in plaats van bloemen een doos heerlijke chocolade …..

Cookieinstellingen