55+

Grote opkomst oud-parochianen St. Jozefkerk bij Welzijn Bloemendaal

Foto: Welzijn Bloemendaal, aangeleverd voor publicatie

Het is alweer ruim een jaar geleden dat de St. Jozefkerk in Bennebroek haar deuren sloot.  Met het sluiten van de deuren stopten ook heel wat spontane contacten.

Natuurlijk kunnen mensen elkaar ontmoeten in een andere parochie, of contact opnemen met elkaar!  Maar die stap klinkt gemakkelijker dan het is. Dit was aanleiding voor Carien Frencken (lid parochieteam) om contact op te nemen met Welzijn Bloemendaal om te brainstormen of er voor deze groep niet iets georganiseerd kon worden. Voor Annemiek de Hullu, dorpscoördinator Welzijn en Zorg Bennebroek, klonk het missen van onderlinge contacten niet vreemd. Ook bij Welzijn Bloemendaal werden deze signalen regelmatig gehoord.

De handen werden ineengeslagen en op dinsdagochtend 15 augustus j.l. werd er bij Welzijn Bloemendaal aan de Kerklaan 6 in Bennebroek een koffie-ochtend georganiseerd.

De opkomst was boven verwachting groot en met ruim 50 mensen was het een gezellige en geanimeerde bijeenkomst. De aanwezigen hopen dat het een vervolg krijgt. ‘Onderlinge betrokkenheid en verbinding’ is enorm belangrijk aldus de Hullu.

Cookieinstellingen