Vliegende start voor kaartverkoop Caprera

Foto: Charles Duijff

Vandaag startte openluchttheater Caprera met de kaartverkoop van de eerste voorstellingen van seizoen 2019. Van de vijftien voorstellingen die in de verkoop gingen waren er zeven binnen twee uur al uitverkocht.

Run op kaarten Edwin Evers Band

De shows van Edwin Evers Band, Theo Maassen, Youp van ’t Hek en De Dijk zijn al helemaal uitverkocht. Vooral op de kaarten voor Edwin Evers Band ontstond een warerun. Binnen 18 minuten was er voor hun concert op 24 augustus geen kaart meer te krijgen, en ook het tweede concert was niet veel later stijf uitverkocht.

Veel andere voorstellingen

Voor wie vandaag nog geen kaarten gekocht heeft, is er gelukkig nog genoeg keus. Caprera programmeert tussen mei en september ongeveer 50 voorstellingen, waarvan één derde nu in de verkoop is. Ook Veldhuis en Kemper, Frank Boeijen, Kenny B. en Diggy Dex, The Kik en Nick & Simon komen deze zomer naar het Bloemendaalse bos, en daar zijn nog voldoende kaarten voor te krijgen. Op donderdag 14 februari start een volgende verkoopronde, waarbij opnieuw ongeveer twintig voorstellingen bekend gemaakt worden.

Kaarten voor de (nog niet uitverkochte) voorstellingen zijn vanaf vandaag te koop via:www.caprera.nu.

Reacties